Schedule

Agenda

Don't Miss any Session Throughout All 3 Days



Friday, 20th December

Congress Opening Ceremony + Ignite Talks + "IEEE Handaawa"


09.30 AM - 11.00 AM
Duration: 1.30 HR
Track: Registration

Arrival of Delegates & Registration

Registrations of the delegates will take place and delegates will be assigned to groups and hotel rooms, with breakfast ,lunch and dinner Tokens.

11.00 AM - 11.30 AM
Duration: 30 MIN
Track: Registration

Team Fun & ICE Break

This is a outbound gaming event conducted by Programme Team.

11.30 AM - 12.00 AM
Duration: 30 MIN
Track: Registration

Dinning Session

This is a outbound event conducted by Publicity Team with help of hotel staff.

12.00 AM - 01.00 PM
Duration: 01 HR
Track: Registration

Lunch

Once they are registered all the delegates will be sent to the dining area to take lunch. Afterwards they will be directed to the accomodated halls.

01.00 PM - 01.10 PM
Duration: 10 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Commencement of the Opening Ceremony

The openning ceremony will commence with a video of the congress and lightning Oil Lamps.

01.10 PM - 01.15 PM
Duration: 05 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Welcome Speech

Welcome all the participants and other supported parties by IEEE SLSYWC 2019 Co-chair.

01.15 PM - 01.20 PM
Duration: 05 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Introducing Sponsors

Video presentation of IEEE SLSYWC 2019 sponsors

01.20 PM - 01.30 PM
Duration: 10 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Brief Introduction to the IEEE Congress

This session will provide an idea about the congress to delegates

01.30 PM - 02.00 PM
Duration: 30 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Key Note

This is the 30 minutes Key Note alligned to the theme of IEEE SLSYW Congress 2019.

02.00 PM - 02.15 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Morning Plenary Session

No description available

02.15 PM - 02.30 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Introduction to Congress Rules & Games

This Session will explain the congress rules for teams and about the mobile app, games and penalty if breached, etc (A new addition - The Congress Dance is introduced in this session)(Congress Dance - In each plenary session, new moves to the dance will be added. At the end of the conference, a meaningful and beautiful dance is created).

02.30 PM - 02.45 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ayubowan IEEE (Welcome to IEEE)

Entertainment & Relaxation

No description available

02.45 PM - 03.00 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ignite Talks

Mr. Niroshan Kumaraguru

5G Technology

Igniter Talks (A technical Keynote with Trending Topics).

03.00 PM - 03.15 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ignite Talks

Mrs. Speaker's Name

Cyber Security

Igniter Talks (A technical Keynote with Trending Topics).

03.15 PM - 03.30 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ignite Talks

Mr. Speaker's Name

Renewable Energy/Wireless Power

No description available

03.30 PM - 03.35 PM
Duration: 05 MIN
Track: Ignite Talks

Introducing Sponsors

Introduce all the sponsors by a video session

03.35 PM - 03.45 PM
Duration: 10 MIN
Track: Ignite Talks

ICE Breaking Session

This is an gaming event which conducted by programme team to give an awesome experience about how to flexible to balance time

03.45 PM - 04.05 PM
Duration: 20 MIN
Track: Ignite Talks

Personal Branding

This session will give you an idea about how to improve your interparsonal skills and making CVs

04.05 PM - 04.45 PM
Duration: 40 MIN
Track: Ignite Talks

Group Activity & Evening Tea Break

No description available

04.45 PM - 05.45 PM
Duration: 01 HR
Track: Ignite Talks

IEEE for Dummies

No description available

05.45 PM - 06.00 PM
Duration: 15 MIN
Track: Ignite Talks

Plenary Session 02 & Punishment Time

No description available

06.00 PM - 07.30 PM
Duration: 1.30 HR
Track: IEEE Handaawa

Preperation & Dinner

You can enjoy the dinner with your friends around the country.

07.30 PM - 11.00 PM
Duration: 3.30 HR
Track: IEEE Handaawa

Handaawa

No description available

11.00 PM - 11.30 PM
Duration: 30 MIN
Track: IEEE Handaawa

Snack Time

Enjoy your time and close the day.

11.30 PM
Track: IEEE Handaawa

End of the Day 1

You can sleep well & get ready for day two.

Saturday, 21st December

IEEE Treasure + Panel Discussion + Outbound Activities + Award Ceremony + Party Time


07.30 AM - 08.30 AM
Duration: 01 HR
Track: Morning Activities

Breakfast

Morning Breakfast will be provided.

08.30 AM - 08.45 AM
Duration: 15 MIN
Track: Morning Activities

Morning Plenary Session

The Congress Dance + Introduction to sessions.

08.45 AM - 08.50 AM
Duration: 05 MIN
Track: Morning Activities

Introducing Sponsors

Video presentation of IEEE SLSYWC 2019 sponsors

08.50 AM - 10.05 AM
Duration: 1.15 HR
Track: IEEE Treasure

IEEE Dummies

Societies, Benefits of IEEE and sponsors

10.05 AM - 10.10 AM
Duration: 05 MIN
Track: IEEE Treasure

Introducing Sponsors

Video presentation of IEEE SLSYWC 2019 sponsors

10.10 AM - 10.55 AM
Duration: 45 MIN
Track: IEEE Treasure

Young Professional Talk

No description available

10.55 AM - 11.15 AM
Duration: 20 MIN
Track: IEEE Treasure

Morning Tea

You can enjoy your tea with friends.

11.15 AM - 12.00 AM
Duration: 45 MIN
Track: IEEE Treasure

Young Professional Talk

No description available

12.00 AM - 12.40 PM
Duration: 40 MIN
Track: IEEE Treasure

Group Photo

The group photos of the congress will be taken in this period.

12.40 PM - 01.30 PM
Duration: 50 MIN
Track: IEEE Treasure

Lunch

The lunch will be opened for all.

01.30 PM - 02.35 PM
Duration: 1.05 HR
Track: Panel Discussion

Mr. Speaker's Name

Panel Discussion

Will disscuss about What does the industry expect from a fresh graduate

02.35 PM - 04.20 PM
Duration: 1.45 HR
Track: Outbound Activities

Outbound Activities/ Paallel Tracks/ Young Professional Talk

This is a gaming session for delegates.

04.20 PM - 4.30 PM
Duration: 10 MIN
Track: Outbound Activities

Evening Plenary Session

Plennary sessions and funny punishments will be given.

04.30 PM - 04.45 PM
Duration: 15 MIN
Track: Outbound Activities

Evening Tea

Enjoy your tea with friends of IEEE.

04.45 PM - 06.15 PM
Duration: 01.30 HR
Track: Award Ceremony

Preperation Time for Award Ceremony

This time will be provided for delegates to get ready for the awards ceremony. Delegates are encouraged to dress in formal /party wear to the ceremony.

06.15 PM - 06.25 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Welcoming Guests & Commencing the Award Ceremony

Welcoming the guests and commencing the awards ceremony.

06.25 PM - 06.35 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Lightning the Oil Lamp

Oil lamp will be lighted by guests.

06.35 PM - 06.45 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Mr. Speaker's Name

Welcome Speech by Congress Co-Chair

Everyone will be welcomed to the Awards Night.

06.45 PM - 07.00 PM
Duration: 15 MIN
Track: Award Ceremony

Speech about IEEE Sri Lanka Section

Will discuss about the highlights of IEEE Sri Lanka Section.

07.00 PM - 07.10 PM
Duration: 01 HR
Track: Award Ceremony

Cultural Item 01

A cultural performance will be displayed.

07.10 PM - 07.25 PM
Duration: 15 MIN
Track: Award Ceremony

Awards

Awards will be given.

07.25 PM - 07.55 PM
Duration: 30 MIN
Track: Award Ceremony

Mrs. Speaker's Name

Key Note Speech

No description available

07.55 PM - 08.05 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Awards

Awarding will be continued.

08.05 PM - 08.15 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Cultural Item 02

Guest entertainment (dance / singing)

08.15 PM - 08.25 PM
Duration: 10 MIN
Track: Award Ceremony

Awards

Awarding will be continued.

08.25 PM - 08.30 PM
Duration: 05 MIN
Track: Award Ceremony

Ms. Speaker's Name

Vote of Thanks by Congress Secretary and End of the Awards Ceremony

No description available

09.00 PM - 11.00 PM
Duration: 03.00 HR
Track: Party Time

DJ Party

Sing & Dance with DJ Music.

11.00 PM
Track: Party Time

End of Day 2

You can sleep well & get ready for day three.

Sunday, 22nd December

Parallel Event + IEEE for Humanity + Trending Topics + Closing Ceremony


07.30 AM - 08.00 AM
Duration: 30 MIN
Track: Morning Activities

Breakfast

Enjoy your morning meal and do more stuff.

08.00 AM - 08.30 AM
Duration: 30 MIN
Track: Morning Activities

Morning Plenary Session

The Congress Dance + The daily schedule will be continued.

08.30 AM - 08.35 AM
Duration: 05 MIN
Track: Morning Activities

Introducing Sponsors

Video presentation of IEEE SLSYWC 2019 sponsors

08.35 AM - 10.05 PM
Duration: 01.30 HR
Track: Parallel Event

Ms. Speaker's Name

Student Track

Introducing IEEE MadC and Xtreme.


Mr. Speaker's Name

Young Professional Track

Speech on "Essentials of cyber security" & Introduction to YP activities.


Mrs. Speaker's Name

Women In Engineering Track

No description available

10.00 AM - 10.15 AM
Duration: 15 MIN
Track: Parallel Event

Morning Tea

Enjoy your morning tea with snacks.

10.15 PM - 11.15 PM
Duration: 01 HR
Track: IEEE for Humanity

Humanitarian Track

No description available

11.15 PM - 12.15 PM
Duration: 01 HR
Track: IEEE for Humanity

Academin Talk

No description available

12.15 PM - 01.15 PM
Duration: 01 HR
Track: IEEE for Humanity

Lunch

Enjoy your lunch freely.

01.15 PM - 01.20 PM
Duration: 05 MIN
Track: Tranding Topic

Introducing Sponsors

Video presentation of IEEE SLSYWC 2019 sponsors

01.20 PM - 02.00 PM
Duration: 40 MIN
Track: Trending Topic

Inspirational Key Note

No description available

02.00 PM - 02.20 PM
Duration: 20 MIN
Track: Closing Ceremony

Evening Plenary Session

Taking Feedbacks from the delegates about the Congress.

02.20 PM - 02.45 PM
Duration: 25 MIN
Track: Closing Ceremony

Prize Giving

For the winners of Outbound session and other competitions.

02.45 PM - 02.55 PM
Duration: 10 MIN
Track: Closing Ceremony

Funny Ending Farewell

Funny paper work

02.55 PM - 03.15 PM
Duration: 20 MIN
Track: Closing Ceremony

Mrs. Speaker's Name

Vote of Thanks

Vote Of Thanks from Congress Co-Chair and Farewell.

03.15 PM - 03.30 PM
Duration: 15 MIN
Track: Closing Ceremony

Evening Tea

Evening Tea will be provided to all.

03.30 PM
Track: Closing Ceremony

End of the Congress 2019

The IEEE Congress 2019 will be closed officially.